Селекционерът на България Радостин Стойчев остана доволен от убедителната победа с 3:0 гейма срещу Сърбия в контролата, играна във Варна, но въпреки това има забележки към своите възпитаници особено за представянето им в третия гейм.

"Целта е особено в тежки ситуации да играем по-разумно. Обаче в третия гейм ни падна концентрацията, което не е добре. В началото имаше 3 контраатаки, които изобщо не ги изиграхме по правилния начин и това позволи сърбите да останат в мача до последния момент. Трябва да усещаме кога е нашият момент и за това съжалявам. Просто нямаме такава прецизност в елементарни неща, която да направи разликата в гейма по-ясна от самото начало", заяви Радо Стойчев след контролата във Варна.

"Като че ли играем по-уверено, но не е достатъчно. Трябва да се представяме още по-добре", продължи националният ни селекционер.

"В първия гейм разликата я направи Андрей Жеков със своя сервис. И те нямаха много възможности. След тази серия играхме лесно и бяхме спокойни. Вторият гейм го изиграхме добре. Обещахме си да започнем концентрирано и в третия, но не стана", каза още Стойчев.