Старши треньорът на националния ни отбор по волейбол за мъже до 21 години Найден Найденов призова решението по време на Световното първенство в зала „Левски-София“ да няма публика да бъде променено. Днес България надделя с 3:0 над Бахрейн в първата си среща.

„Все едно не бях в България. Все едно бях в чужбина. За какво спечелихме това световно, за какво беше всичко това… Много се надявам властите да направят компромис. Естествено, по правилата. Да регламентират изисквания към публиката и да се допусне някакъв брой. Защото това мероприятие си губи целия ефект“, каза Найденов. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Победата е победа. Мога да поздравя момчетата, защото имаше напрежение и то си личеше. Няма значение, че играхме срещу Бахрейн. Един отбор, който много хора подценяват, но той играе на добро ниво и правилен волейбол. Доволен съм от победата. Имаше някои пропуски, които дори е добре, че се получиха в този мач, за да можем да ги анализираме и да се опитаме за другите срещи да не допускаме тези елементарни грешки, които направихме“, каза Найденов по повод успеха над Бахрейн.