Продажбата на билети за предстоящото домакинство на ЦСКА срещу Ираклис във втория кръг на груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионска лига, постепенно започва да набира скорост, пише bgvolleyball.com. Вече около 800 човека са си гарантирали присъствието на трибуните на “Армеец Арена” в София. Очаква се интересът да се засили с наближаването на двубоя, който е на 25 октомври от 19:00 часа.
 
Пропуските с цена от 3, 4 и 5 лева са в продажба от началото на тази седмица в мрежата на “Ивентим” и на касите на новото спортна зала в столицата. Възможно е да се закупят и комбинирани билети и за трите срещи с цена 6, 8 и 10 лева, като по този начи се спестява стойността на един от тях.
 
Феновете на “армейците” и на волейбола изобщо пък са твърдо решени да превърнат “Армеец Арена” в същата непревземаема крепост за противниците, каквато бе залата в Самоков, където възпитаниците на Александър Попов не познаваха вкуса на поражението в груповата фаза на надпреварата.
 
Вчерашната загуба в Измир пък със сигурност ще повиши още повече интереса на “червените” фенове, които винаги са подкрепяли любимците си в трудните моменти и най-темпераментните от тях си дават среща в Сектор “D” на залата./БЛИЦ