Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов заяви, че всички се чувстват изморени, но са готови да играят за България и да се класират за Олимпиадата.

"Българският волейбол очаква да започнем годината успешно. Надяваме се да направим един хубав турнир, да изиграем, Дай Боже, едни пет мача на доста високо ниво и да зарадваме феновете и хората, които ни подкрепят. 

Няма какво толкова да се настройвам, в края на краищата влизаш в залата и си тренираш, играеш си. Различна е системата на игра, но няма какво толкова да го мислиш, защото нямаме и толкова много време. Системата, която Силвано изисква, всички я знаем, знаем какво да очакваме. Предполагам, че всички са готови да тренират и да играем по начина, по който трябва", каза звездата на тима ни.

"Дано да издържа чисто физически. Честно казано с чувствам малко изморен. Но имаме време да наблегнем на това. Мога да наблегна физически във фитнеса. Технически за 5 дни нищо не може да се направи, не могат да се правят чудеса.

Всеки се връща от клубния си отбор, всеки има болежки, всеки е уморен, всеки знае, че са празници, на никого не му стои в залата, тренираме и играем. Но всички сме тук, за да играем за България и да си осигурим място на Олимпиадата", добави Соколов.