Президентът, треньор, а и вече състезател на волейболния Левски Владимир Николов коментира загубата от ЦСКА с 1:3 гейма в дербито от Суперлигата. 41-годишният ветеран реши да се завърне заради сериозните кадрови проблеми при "сините". Снощи Николов започна от началото на мача, като дори стана най-резултатен играч за Левски с 20 точки (1 блок и 40% ефективност в атака). 

"Много мъжество и малко волейбол, ЦСКА изпълняваше такъв сервис, че не ни позволи да играем. След като излезе Гордън Люцканов, практически мачът се доиграваше. Играхме със желание, не успяхме да посрещаме лекия сервис на ЦСКА. На моменти нашето посрещане беше слабо. ЦСКА е отбор с опитни състезатели, на блокада се справят много добре, това им е силна черта, с добро посрещане успявахме да им се противопоставим", коментира Владимир Николов.

"Беше емоционален момент, очаквах друг резултат, не се получи. Алекс (б.р. - 14-годишният му син) трябваше да изпълнява само сервис. Aз въобще не съм готов. Не съм тренирал сервис от две години и половина", добави легендата.