Мъжкият национален отбор на България по волейбол ще излезе днес от 17:30 часа в последната си битка от Европейското първенство, което се провежда у нас и в Италия. Вчера тимът на Пламен Константинов отстъпиха драматично с 2:3 пред Франция и остана да се борi за бронзовите медали, където също ги чака опасен съперник – Италия.

След толкова неприятна и тежка загуба е трудно да излезеш отново на игрището и да се бориш за бронз, при положение, че си бил на крачка от финал. Въпреки това, волейболистите ни показаха, че са големи мъже и ще се опитат всички сили да спечелят Битката на разочарованите. Срещата ще бъде в зала „Арена Армеец”, която отново се надяваме да бъде пълна и да покаже своята подкрепа към волейболистите, които ни донесоха толкова радостни моменти.

Владо Николов, Тодор Алексиев, Ники Пенчев и компания заслужават да сложат на вратовете си медал и да изпеят за последно на този форум химна на България, заедно с 12 000 зрители на трибуните.

Сред феновете във всички спортове често се чува едно нещо: „Ако не си с тях, когато губят, не бъди с тях и когато побеждават”. Затова независимо от загубата от Франция и пропуснатите шансове за европейка титла, всички ние трябва да подкрепим тези мъже и да изпълним зала „Арена Армеец”.

Бъдете там! Не изоставяйте волейболистите ни точно в този труден за тях момент!

Следете с БЛИЦ: Евроволей 2015