ЦСКА срещу Славия е дербито от четвъртфиналните плейофи в женското първенство по волейбол на България. След изиграване на всички мачове Марица (Пловдив) спечели редовния сезон с петнадесет победи, една загуба и 45 точки. Втори е Левски също с петнадесет победи, една загуба и 43 точки. Казанлък Волей завърши на трета позиция с 30 точки, а четворката се оформи от ЦСКА с 29 точки. На пета позиция приключиха представителките на Славия, шести са Бургас 07 (Бургас), седмата позиция е за Раковски (Димитровград), осмо място за ЙЕБ (Шумен) и последни останаха Спартак (Варна).

В осминафиналните плейофи участват първите осем отбора в шампионата. Волейболистките на Спартак приключиха участие и няма да играят в плейофите.

Ето двойките за осминафиналните плейофи:

Марица (Пловдив) - ЙЕБ (Шумен)

Левски - Раковски (Димитроград)

Казанлък Волей - Бургас 07

ЦСКА - Славия

Срещите ще се проведат на 9, 12 и евентуално 14 март (сряда - събота - понеделник). Мачовете в плейофите стартират директно след края на груповата фаза в турнира за Купата на България, която ще се проведе в София и в Шумен в края на тази седмица (4-6 март). Победителите продължават в полуфинални плейофи. В тази фаза се играе само и единствено за титлата.