Заповедта на Бойко Борисов вече е изпълнена. Точно в 11,30 часа днес на двете каси на новата софийска зала "Арена Армеец" бяха пуснати още 4000 билета. 
 
Още от 7,30 сутринта имаше хора, които бяха завардили касите с надеждата това да се случи. Търпението им беше възнаградено и те се сдобиха с ценните хартийки. Имаше и такива, които се наредиха по веднъж на всяка от двете каси и така се сдобиха с по четири безплатни пропуска, тъй като ограничението за максимум два билета на човек важи и днес. Към този момент билети все още има и вероятно поради незнанието на обществеността няма опашки пред касите, съобщава bgvolleyball.com.
 
Вчера сутринта 5000 талона бяха разграбени за по-малко от час от феновете, желаещи да гледат на живо приятелската среща между националните отбори на България и Сърбия. Недоволството на хората, провокирано от факта, че над 7000 пропуска са предназначени за българските спортни федерации, строителите от "Главболгарстрой", спонсора "Армеец", Столична община и министерствата, обаче стана причина премиерът Бойко Борисов да нареди на спортния министър Свилен Нейков да пусне още безплатни билети за любителите на волейбола.