Само три дни преди началото на световното първенство в Южна Африка FourFourTwo пуска на пазара своя трети брой, съобщиха за БЛИЦ от редакцията на родното спортно списание. Съвсем очаквано основната тема в него е предстоящият Мондиал, като освен 68-страничното приложение за шампионата има и изобилие от информация в основното тяло на изданието.

Потърсени са отговори на две от вечните теми на световни първенства - какво прави дузпите толкова специални и защо Германия винаги стига далече на подобни форуми. В обширен материал за световните от 1954 до 2006 година FourFourTwo търси и най-доброто първенство в историята; месечният коментар на Седрик Бардон е за шансовете на родината му Франция в Южна Африка.

Немската тема иначе е допълнена от репортажи и интервюта от Падерборн и Дортмунд - съответно с новия треньор на ЦСКА Павел Дочев и нападателя на националния отбор Димитър Рангелов.

В последната секция на списанието е и първата част на обзора на сезона в "А" група - цифрите, които си заслужава да запомним. Изданието ще бъде из цялата страна от 8 юни, а още отсега е известно, че следващият брой ще излезе на 16 юли - дни след края на мондиала в ЮАР. /БЛИЦ