Италианският селекционер на Англия Фабио Капело запази спокойствие, въпреки че тимът му не успя да победи САЩ и направи 1:1 в мач от Група “С” на Мондиал 2010.
 
“Създадохме много положение за гол, пресирахме съперника и изиграхме добър мач. Една наша грешка ни коства гол във вратата, но това е футболът”, заяви Капело.
 
Понякога нападател пропуска положение, друг път вратарят прави грешка – това е част от играта. Според мен Робърт Грийн игра много добре през второто полувреме и съм удовлетворен от представянето му. Доволен съм от представянето на целия отбор и считам, че в следващия мач ще бъде още по-добри”, допълни италианският специалист.
 
“Стивън Джерард и Франк Лампард се справиха прекрасно в средата на терена. Повечето футболисти играха добре. Имахме положения да вкараме още голове, но трябва да се примирим с резултата и да се надяваме, че следващия път ще имаме повече късмет”, обяви Дон Фабио.
 
Английският селекционер разкри, че контузията на Ледли Кинг не е сериозна и има голяма вероятност футболистът на Тотнъм да играе в следващия мач на “трите лъва” срещу Алжир на 18 юни. “Ледли Кинг има съвсем лек проблем”, обясни Капело./БЛИЦ