Нападателят на Астън Вила и националния отбор на Англия Емил Хески призна, че все още не може да си прости факта, че е контузил капитана Рио Фърдинанд.
 
Защитникът на Юнайтед ще пропусне Мондиала, тъй като се сблъскаха с Хески по време на първата тренировка на "трите лъва" в Рустенбург и резултатът от това бе травма в коляното, от която Рио няма да може да се възстанови скоро.
 
"Наистина ми е много неприятно, че така стана с Рио, въпреки че в онази ситуация той можеше да премести крака си и да не се контузва. Това бе просто един нещастен случай. Цяла нощ не можах да заспах”, заяви Хески пред "Телеграф".
 
"За съжаление велик играч като Фърдинанд няма да може да вземе участие на Световното първенство, което е голям удар и за него, и за цяла Англия. Той е нашият капитан и лидер. Говорих с него след случилото се, но въпреки това, все още е трудно да приема факта, че той се контузи", завърши острието на Вила.
 
Именно Хески е един от футболистите, които може да партнират на Уейн Рууни в нападение по време на първия мач на Англия на Мондиала срещу САЩ в събота.