Бразилската легенда Бранко смята, че знае точната рецепта за успешно световно първенство – секс и много пиене. Бранителят, който бе част от шампионския отбор на Мондиал’94 в САЩ, разкри, че той е съотборниците му не са се лишавали от нищо по време на турнира.

"Какво лошо има в това? Моят син Стефано дори бе заченат по време на световното, когато прекарах един почивен ден в Сан Франциско със съпругата ми. Сексът е полезен за всички, защото той освобождава напрежението”, заяви 46-годишният Бранко.

"Не бяхме печелили световната титла от 24 години, така че нямаше как да бъде по-зле. Сексът е неприемлив единствено, ако го правиш с жената на съотборник. Естествено, не можеш да си позволиш да будуваш до 4 часа сутринта или пък да прекараш нощта в някой публичен дом. Ние бяхме изключителни професионалисти през 1994-а. Отидохме в САЩ, за да спечелим”, добавя той.

"Пиенето също бе разрешено и ние си позволявахме по 3-4 питиета за отпускане. Но какво лошо има в това? Ако алкохолът бе проблем, тогава изобщо нямаше да има футбол в Англия или Германия, където се пие бира, или в Италия, Франция и Аржентина, където хората традиционно консумират вино. Това е част от националната култура. Та така, в САЩ имаше пиячка, аз "направих” сина си, а всички казваха, че сме били перфектни във физическо и тактическо отношение. Какъв е тогава проблемът?, пита се Бранко./БЛИЦ