Американският фотомодел Парис Хилтън бе освободен от полицията в Порт Елизабет. Органите на реда задържаха известната красавица вчера след мача Бразилия - Холандия по подозрение, че е притежавала наркотици. Хилтън бе арестувана заедно с приятелката си Дженифър Роверо, която обаче не успя да се отърве от закона. Риверо ще трябва да плати глоба в размер на 130 долара и ще трябва да излежи 30 дни в местен затвор. Причината е, че тя е носела наркотиците, а не Парис Хилтън.

“Хилтън бе задържана по подозрение в носене и употреба на марихуана. Това обаче бе недоразумение. Марихуаната е употребявала съвсем друг човек, но той бе много близо до Парис и затова тя също попадна под подозрение. Полицията е сигурна, че Хилтън не е виновна и няма никакви обвинения срещу нея”, коментира представител на местната власт в Порт Елизабет.

“Сега съм сигурна какви слухове ще започнат да се появяват по мой адрес. Аз обаче искам да се знае истината, не съм извършвала никакво престъпление и не съм нарушавала законите. Дори помогнах на полицията да разреши случая. Те се отнесоха с мен дружелюбно. Аз обичам Южна Африка. Това е прекрасно място, особено по време на световно първенство”, каза звездата./БЛИЦ