Националният селекционер на Гана Милован Райевац е оптимист преди днешния осминафинален мач на Мондиала срещу САЩ. Сръбският специалист е сигурен, че неговият отбор ще бъде подкрепян от цяла Африка и това може да се окаже решаващ фактор в двубоя.

"Благодарение на добрата си игра на Мондиала, ние спечелихме много нови фенове и то не само в Африка. Надявам се, че след мача със САЩ целият свят ще говори за нашия отбор. Представихме се добре в груповата фаза и съм доволен от видяното. Вярвам в моите момчета и съм сигурен, че имаме сили да бием американците", каза Райевац.

"Във всеки един мач от Мондиала трябва да влагаме максимума от силите си, защото победите са изключително ценни. Имаме играчи, които имат опит на световни първенства. Искам да бъдем по-ефективни в атака. Създаваме положения, но така и не успяваме да се възползваме от тях. Не трябва да се правят пропуски във важните мачове, защото това може да се окаже пагубно. Ако се стигне дотам, че трябва да си бием дузпи, за нас няма проблем", завърши селекционерът на Гана./БЛИЦ