Звездата на Холандия Уесли Снайдер бе атакуван грубо от бившия футболист Йохан Дерксен, който в момента е телевизионен коментатор. Журналистът засегна гаджето на халфа Йоланте. Двамата със Снайдер се обичат до лудост и замислят сватба.
 
"Напоследък Уесли играе фантастично, много по-добре от преди. Явно Йоланте го задоволява перфектно в леглото. Не е ли добра идея да я пуснем на целия отбор при това положение, за да може Холандия да стане още по-мощна на терена?", изцепи се бившият футболист.
 
Думите на Дерксен докараха до лудост Снайдер, който побърза да защити своята половинка: "Обикновено с Йоланте се смеем на такива глупости. Но този път Дерксен отиде твърде далеч. Та той намеква, че жена ми е курва! Какво, по дяволите, си позволява?! Аз никога не съм се изказвал негативно по негов адрес. Не бих казал, че неговата съпруга е проститутка. Само се надявам той да е такъв мачо, когато застана пред него на живо. Лесно е да казваш подобни неща зад камерата или лаптопа. Не знам дали ще може да ми го каже в очите", изригна Уесли, който наскоро татуира на ръката си лика на Йоланте.