Радослав Янков бе посрещнат по царски при пристигането си на летище "София". Звездата в сноуборда вече си осигури Малкия кристален глобус в паралелния слалом. На летището пък го посрещнаха десетки негови почитатели, както и група гайдари.

"Тази награда означава много, тъй като миналата година за малко се разминах с Малкия кристален глобус, но този път успях при малко странно стечение на обстоятелствата да се поздравя с успеха. Досега нямах малък глобус, но вече ще имам и него. С интерес гледах състезанието в Кайзери, след като отпаднах в квалификацията. Не е хубаво, че се радвах от отпадането на Карл, но в крайна сметка той не е паднал да се контузи, а го биха с една стотна, което беше интересно. Още имам шансове и за Големия кристален глобус", заяви Янков.

"В момента съм втори, ще трябва да карам на макс в последния старт във Винтерберг. Първо зависи от моето каране, а след това ще правим сметки. Страхотно е чувството да съм пред двама австрийци. Досега бях концентриран върху Малкия глобус и сега тепърва ще обърна внимание на следващите стартове. Надявам се и на Световното в Сиера Невада да карам както мога", добави Дивеча.