Повече от сигурно е, че Меги е трън в очите на някой, който се опитва да я саботира. Дизайнерката сподели в профилите си в социалните мрежи снимка, на която се вижда, че отново са счупили витрината на бутика й в София, този път с паве, научи HotArena.
Въпреки, че симпатичното миньонче коментира случая философски:

"Today morning. Живее само този, който създава. Този, който живее, за да руши или клевети чужди мечти не осъзнава, че всъщност убива своите с бездействието си към тях", този път Мегз е крайно решена този път да вземе мерки и вече тече разследване по случая в районното управление.

Мегз от своя страна е категорична, че това паве, всъщност за нея е едно дребно камъче, което не може да я спъне по пътя към успеха и големите постижения, които я чакат зад граница. Тя обаче е силно възмутена, че има хора, които намират мотив да я саботират, имайки предвид, че с работата си дава стотици работни места и не е направила нещо, с което да заслужи подобно посегателство.
 

"Ситуацията ми е неприятна и се чувствам огорчена. Взели сме мерки и нормалното ни работно ежедневие си продължава. Благодарна съм на екипа си и на всички, които избират марката ни, въпреки неприятните инциденти. Категорична съм, че не сме имали по-силен сезон, сравнено дори с пиковите ни периоди по празниците", обяснява Мегз. 

Случилото се, случайно или не, съвпада и с публикуването на поръчкова статия срещу нея, според която модния й бранд фалира -  което съвсем не отговаря на истината, а напротив, тя дори само преди броени дни засне мащабна фотосесия за новата си колекция с Megz Angels, в която може да видим моделския дебют на бившата вокалистка на Deep Zone Project - Надя.