Какви ли не нагли шофьори движат по пътищата на България. Безумни нарушения, нагли засечки, че и ненужна агресия – това (за съжаление) сякаш се превърна в обичайна гледка по родните пътища.

Само в БЛИЦ! Брутално ВИДЕО – шофьори се млатят насред голямо задръстване в София (СНИМКИ) 

Едно видео, заснето в София и качено във фесйбук групата „Забелязано в София“ обаче предизвика нечувано възмущение и гняв.

От кадрите се вижда как Хюндай с регистрационен номер СА2627КН е спряла на светофар заедно с такси.

Щом светва зелената светлина и двете коли тръгват на право, но само бакшишът продължава в правилната лента.

Наглият водач на сребристата кола явно няма намерения да се тътри зад жълтата кола, затова съвсем нагло и безцеремонно минава по заградените трамвайни релси.

Шокиращото видео отприщи вълна от възмущения в социалната мрежа.„Селянин с Хюндай, иска от лява лента на бул. Витоша, да продължи направо, евала на бакшиша, на този светофар доста хора се правят на важни, едва ли не да чакат колоната им е под нивото...“, гласи един от коментарите под кадрите.

Повечето хора, видели наглото изпълнение на столичния шофьор също ръсят куп обиди по него вадрес.

„Ей заради такива идиоти мрем. Сами се трепем. А страшното е и че си мълчим и го приемаме за нормално“; „Няма такава чутовна наглост – дано ченгетата го видят и съсипат от актове“; „Кретен, дано се натресе някъде, но не нарани невинни хора“ – това са малка част от постовете под видеото.