Да седнеш да обядваш и да ти поднесат салата с червеи - това може да се случи само в България!

"Не яжте в ресторанта на този хотел, освен ако не сте любители на "екзотичния" вкус на червеи, хлебарки и всякакви други твари. Защото след това, което видях, мога да очаквам всичко" - това пише до hotarena.net възмутен и погнусен клиент на въпросния ресторант.

Човекът си поръчал нещо съвсем нормално - свежа зелена салата. И зачакал да му я донесат.

Когато поръчката му дошла, той с ужас забелязал, че салатата действително е свежа. Толкова свежа, че чак жива и мърда. В купата шавали живи червеи. При това не един, а цели четири броя.

"Не можех да повярвам какво виждам. Живи червеи се изтягат спокойно сред листата от маруля. Извинявам се, че съм обстоятелствен, но едва се сдържах да не повърна. Ако на мое място беше жена, то щеше да опищи целия хотел. И с право", продължава разказа си потърпевшият.

Безумията обаче не свършват дотук. Клиентът моментално повикал главния мениджър на хотела и го накарал да погледне находката в салатата. А реакцията му го оставила без думи. Мениджърът дори не се извинил.

"Не каза нито едно "извинете", "съжалявам", "няма да се повтори"... Нищо. Погледна ме безучастно, взе чинията, занесе я в кухнята и предложи да ми върне сумата от 6 лева", споделя столичанинът и признава, че не знае от кое е по-отвратен и бесен. От "ценната" находка в салатата си или от абсурдното отношение на персонала и управителя. На това място, водещо се престижно и с грижа към клиентите.