Pulse Fitness & Spa застава зад хората на възраст 60 или повече години със специално ценово предложение.

Веригата дава възможност на всички, които отговарят на този критерий, да получат достъп до активен и здравословен начин на живот срещу 39 лв/месец. Клубното членство „60+“ включва редица услуги: фитнес, групови занимания, спа и открит басейн с плаж.

Според изследванията, 96% от хората над 60 години не извършват никаква спортна дейност. Недостатъчната активност води до сърдечно-съдови заболявания, намалена циркулация на кръвта, загуба на концентрация и отслабване на здравината на костите. СЗО препоръчва хората в зряла възраст да извършват най-малко 30 минути физическа активност на ден, за да се чувстват добре.

Фитнес зоните на Pulse Fitness & Spa разполагат с голямо разнообразие от уреди, подходящи за всички, без значение от спортния стаж. Оборудването има указания за употреба, за да може всеки да се ориентира в ползването му. Ако все пак възникнат въпроси, наблизо винаги има специалист, който да обърне внимание на трениращите.

Груповите занимания са друга услуга, до която може да имате достъп. В Pulse Fitness & Spa са налични всички най-популярни тренировки, включително: народни танци, зумба, Kangoo jumps, спининг, пилатес, йога (вкл. въздушна йога) и още много други. Тук, дори заниманието да е колективно, вниманието на инструктора винаги е персонално.

СПА зоните на Pulse Fitness & Spa предлагат голямо разнообразие от съоръжения за релакс: римски басейн, термо лежанки, сауна, парна баня, джакузи и още много други. Това е перфектно място за почивка по всяко време от деня.

В горещите летни дни може да разпускате и край открит басейн с плаж. Pulse Beach е част от спортния център Pulse Fitness & Spa West Park – фитнес в Люлин с адрес бул. Д-р Петър Дертлиев 60.

Абонаментът „60+“ дава достъп до всички спортни центрове Pulse в града, в който е закупена картата. Предложението важи за София, Пловдив и Бургас. Условието е да влезете  в обектите до 16 часа, а продължителността на престоя ви след вход зависи само от вас.

Фитнесът е за всеки! Никога не е късно да се погрижите за здравето си. Направете го по най-добрия начин. Ако желаете да се възползвате, имате 3 начина да го направите: на място, в който и да е обект от веригата Pulse Fitness & Spa в София, Пловдив или Бургас, на телефон 0700 44 044 или онлайн на www.pulsefit.bg