Столична шофьорка изтръпна от ужас, след като става свидетел на невиждана гледка – излегнал се полугол мъж върху полегнал полицай.
Случката се разиграва в 02:30 след полунощ на ул. "Раковски" в столицата, когато Десислава Андреева се прибирала от работа към дома си, пише Glasnews.bg.


Жената разказва в социалните мрежи как едва е видяла мъжа и е успяла със сетни сили да спре колата си, за да не го прегази.
Вижте целият й разказ, публикуван в социалната мрежа Facebook:

"Тъмно е, в тази част на "Раковска" е доста приглушена светлината. Пресичам булеварда и понеже знам, че има пешеходна и то доста издигната заради училището, карам и по-бавно. Не знам дали някой е изпитвал ужасът да види как може да прегази човек, но аз изтръпнах за секунди. Този мъж лежеше гол до кръста на земята. Не се виждаше изобщо. Беше точно на средата на двете пътни платна.

Дали от ляво, или отдясно, без значение - някой щеше да го сгази. Добре, че колата не поднесе, като набих спирачки. И двамата с този човек сме имали късмет. Той да е жив, аз да не го ударя. Бавно се изтеглих вдясно и го подминах", разказа случката младата жена.

"Може би ми трябваха минути да се осъзнаят от шока. Решението ми бе категорично да остана, за да не го удари някой и да му спася жалкия задник на този олигофрен. Завих обратно и застанах на метри от пешеходната с включени дълги фарове, за да не вземе някой друг да го удари. Защо звъннах на 150 идея нямам, може би навик, звънях и на 112", допълва тя.

"Кофти местенце е избрал, а и никой не смее да го премести,за това по-лесно е да се снима от страни, и ако го згазят пред камерите, то това ще е бонус за тях, и скок на гледанията им. Гадно, но факт. В такива времена живеем когато морала и достойнството не са на почет, а точно обратното, да си арогантен, безкруполен, и най-вече безбожник, но на всичко си има край, което малко успокояващо", коментира Иван Трифонов.
Според други софиянци мъжът е бил или пиян, или дрогиран. Вижте снимки от странната ситуация!