Пореден случай на жестока саморазправа с паркирана кола в София. Този път на колата нито е поставяна бележки, нито е затрупвана със смет. Действано е далеч по-сериозно, пише GlasNews.bg.

Предното стъкло на колата е строшено, счупени са чистачките ѝ, както и страничното огледало, щети има и по боята. За ситуацията, която се разиграла на улица "Иван Щерев" в "Гео Милев", алармира потърпевшата столичанка. Тя отбелязва, че на стъклото били оставени данни за контакт, но това не помогнало.

"Пощадили сте гумите, благодаря за което", пише Иванина Б. "Надявам се моята счупена кола да е накарала някой да се почувства по-добре в днешния петъчен ден", допълва тя."

Дамата коментира, че е опитала да открие си намери гараж и паркомясто в квартала, но това се оказало неизпълнима задача. Тя споделя за станалото в група квартала във Facebook, където както винаги реакциите за разнопосочни.

"Виждам, че сте върху тротоар. Сигурно заради това някоя майка с дете е била бясна", пише Александър Г.

"Когато посегнеш на чужда собственост не ставаш по-различен от човека, който ти е създал този "дискомфорт", смята Веси С.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук