Освен героинята на Памела Андерсън в "Спасители на плажа", имаше още една блондинка, която е трудно да се забрави. Американската актриса и моделка Дона Д'Ерико изигра ролята на едрогърдата красавица Дона Марко и изглежда, че не е загубила своята привлекателност през годините.

Дона Д'Ерико е решила да напомни на последователите си в Instagram, че тя е на 53 години, но това е просто една цифра за нея. Блондинката публикува фотографии, на които позира по бански на фона на зеленина, държейки чадър в ръцете си, информира "Дейли Мейл".Гъстите разкошни къдрици, перфектната кожа, огромни сини очи и пищните форми - ако не знаете на колко години е моделката, трудно да си помислите, че е на подобна възраст. А феновете, хипнотизирани от кадрите, нямаше как да не засипят любимката си с комплименти."Челюста ми увисна", "Имаш най-красивите очи и усмивка", "Олицетворение на красотата, ти си богиня", пишат те.Тайната на младостта и привлекателността на звездата обаче се крие също така и във факта, че тя не се страхува да прибегне до помощта на пластичните хирурзи.

През 2017 г. Дона преобрази тялото си с повдигане на корема и кожата на ръцете, липосукция и уголемяване на задните части.И сега бившият й съпруг може дълбоко да съжалява за раздялата. През 1996 г. тя се омъжва за вокалиста на американската глем метъл група Mötley Crüe Ники Сикс. Памела Андерсън, която по това време е омъжена за неговия колега от групата Томи Лий, запознава двамата.През 2006 г. обаче връзката на Дона с рокера се разпада. Както е разказала актрисата, причината се корени в изневерите на Ники Сикс.

Превод и редакция: БЛИЦ