Майсторите на шлагера Ал Бано и Ромина Пауър пожелаха да се подкрепят с италиански специалитети веднага щом кацнаха в София. В менюто на дуета, който тази вечер ще погъделичка сантимента на фенове от две поколения с концерт в „Арена Армеец”, имаше антипасти с прошуто, пикантен салам, сушени домати и артишок за предястие.
В столична тратория изпълнителите на Felicita погъделичкаха небцето си още с паста казаречи със скариди, а за десерт шеф Марко Лукиари им поднесе зепола с крем пастичера. Всенародните любимци, които в продължение на 26 години бяха тандем както на сцената, така и в живота, поляха вечерята си с вино от лозята на самия Ал Бано, който се нарежда сред най-добрите производители в света.<br /> <br /> По време на визитата им в столичния ресторант имаше дегустация на класните еликсири на певеца и по-специално &ndash; Primitivo и Negroamaro на Villa Carrisi./БЛИЦ<br /> &nbsp;