Американските актьори Брад Пит и Антъни Хопкинс са стигнали до извода, че с възрастта всеки става по-уязвим. Разговорът между двете звезди беше публикуван от Interview Magazine
"Не съм плакал от около 20 години, но сега съм станал по-емоционален. Трогвам се от деца, приятели, новини. Мисля, че това е добър знак “, признава Брад Пит.

И ако през 2019 г. самият Пит навърши 56 години, то събеседникът му Хопкинс стана на 82 години. Според мнението на последния, с възрастта причината за сълзите все по-често не е тъгата - понякога просто на човек му се прийсква да си поплаче.

"Не става въпрос за мъка. Става дума за величието на живота “, казва Антъни Хопкинс.Знаменитостите са си поговорили и за грешките, които са допуснали в миналото. Според думите на Брад Пит, важното е какво прави човек след извършена грешка.

"Живеем във време, в което всички се съдят един друг твърде строго за грешките. Отдаваме твърде голямо значение на това. Но ние винаги ще грешим, - споделя актьорът.

Междудругото, Брад Пит е номиниран през тази година за наградата „Оскар“ за най-добър поддържащ актьор във филма „Имало едно време в Холивуд“, а Антъни Хопкинс за най-добър поддържащ актьор във филма „Двамата папи“.

Превод и редакция: БЛИЦ