Игралната версия на култовия сериал от 90-те години „Спасители на плажа“ е забавна, но няма нищо общо с оригинала. Това заяви в интервю за Mirror Online Дейвид Хаселхоф – сърцето на поредицата, която години наред събираше милиони пред малкия екран, цитирано от Дарик.
Филмът е забавен, с добър сюжет, но това не са същите „Спасители на плажа“. Казвам това с огромно уважение. Видях филма и веднага си казах, че приходите ще бъдат високи, но все пак това не са онези 'Спасители на плажа“. Не можеш да пресъздадеш нещо, създадено от Дейвид Хаселхоф, категоричен е актьорът, който има роля и в игралната версия, чиято световна премиера се състоя в Маями.

„Мисля, че казаха нещо от рода на - ние държим правата и ще го направим по нашия начин, това е. Така че трябваше да го приема“, разкри Хаселхоф, който въпреки критиките присъства на премиерата в Маями.

Снимка на Bring Baywatch streaming to Netflix.

По червения килим премина и секссимволът Памела Андерсън, която също има камео роля в лентата.

В новия „Спасители на плажа“ Дуейн „Скалата“ Джонсън обува червените шорти на Дейвид Хаселхоф и влиза в култовия образ от 90-те години – Мич Бюканън, като го подсилва със солидно количество мускули.

Спасители на плажа

Скалата има нелеката задача да върне старата слава на безстрашните Спасители, а за тази цел на помощ се явява вярващият в себе си, но несериозен Зак Ефрон.

Редом до Скалата и Ефрон застават Александра Дадорио, Кели Рорбах, Илфенеша Кадера, Джон Бас и прекрасната Приянка Чопра, която влиза в ролята на злодея Виктория.

Приянка Чопра