Родената в Косово британска певица Дуа Липа е изглеждала невероятно по време на участието си на 9 юни на арената в Пула, Хърватия. Звездата е представила дръзка визия, съобщава Daily Mail.

В момента 28-годишната певица има концерти в Европа като част от турнето си Radical Optimism Tour. За първата си визия на концерта в древния римски амфитеатър тя носи блестяща жилетка, която комбинира със сребрист сутиен и черни шорти. Звездата завършва визията си с черен мрежест чорапогащник, колан с шипове и ботуши на висок ток.

По-късно певицата сменя тоалета си. Тя се преоблича в прозрачно боди с дантелена лента за глава и колан. Липа също се представя с черни кожени шорти и същия сутиен.

За този комплект звездата избира груби ботуши в тон, украсени с нитове. Разкошната й виненочервена коса блести под светлината на прожекторите. Дуа е с ефектен грим, подчертавайки очите си с тъмна очна линия.

Феновете бяха възхитени от нейното представяне и отбелязаха в коментарите таланта и красотата на певицата: „Благодаря ти за вчерашния ден, беше прекрасно!“, „Ти си перфектна“, „Нямам търпение за участието ти в Полша!”, “Невероятно! Обичам те”, “Ела отново в Хърватия”.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)