Ако сте се чудили някога как изглежда личното пространство, в което живеят богатите и известните, апартаментът на Джони Деп в Лос Анджелис може да ви даде някаква идея.

Жилището е точно толкова натруфено колкото може да се очаква, че дори и повече, като е обявено за продажба и цената му е £9.8 млн.

Апартаментът е разположен в екстравагантна сграда с фасада в стил Ар деко. Актьорът го пусна на пазара скоро след шумния си и скандален развод с Амбър Хърд.

Раздялата стана фокус на папарашките издание и ще бъде запомнена като една от най-одумваните и язвителни през последните години в Холивуд. Пред съда Хърд обвини Деп във физически и прихологически тормоз по време на брака им. От своя страна актьорът отрича всичкинейни нападки.

Много се изписа по-въпроса, но каква е истината за съвместното им съжителство знаят единствено двамата актьори. Останалите можем само да спекулираме!

Все пак нека надникнем в дома на един от най-големите бунтари в Холивуд. Също като него и апартаментът му в Холивуд не е от най-обичайните:

Снимки: The Independent