Една от нежните емблеми на българския театър Биляна Петринска стана майка за първи път и се похвали за това в личния си профил във Фейсбук. 44-годишната актриса е гушнала малкия си син, който се казва Адриан.
Тя обяви щастливото събитие с дълго послание, което гласи: „Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!! Добри дошъл при нас, щастие наше и ти благодарим,че избра нас за твои родители. Ти беше моя блясък и озарение цели 9 месеца. Това бяха най- вълшебните и щастливи дни през целият ми 44 живот. Бях най-красивата очакваща те. Ти беше най-хубавата ми “дреха”, с която пристъпвах гордо, а баща ти - най-голямата ми подкрепа…. Как минава времето...От момента на твоята “първа снимка”...до днес когато се сгуши в мен“, пише Петринска.



И таткото, който актрисата пази в дълбока тайна, не е пропуснат в прочувствените слова: „От този момент Сърцето ми побира Целия свят и тупти извън пределите ми! С любящият ти татко ще направим всичко по силите си за да растеш здрав и щастлив, да имаш шарено детство и да станеш достоен, креативен и свободен Човек! Обичам те,мое всичко!“.

Източник: Монитор