Напористата за слава репортерка от „Господари на ефира“  Ева Веселинова пак се изложи в национален ефир. Както е известно, тя е ко-водеща заедно с още няколко популярни личности в предаването „На кафе“ на Гала.

Още от стартирането на проекта Ева, несъзнателно или не, прави гаф след гаф и показва изключителна несъобразителност и невъзпитаност, пише ХотАрена.
 
На няколко пъти тя стана за смях, като прекъсваше останалите коментатори, докато те говорят, показа ниска обща култура - като не отговори на въпроса - кой е авторът на „Хубава си моя горо", говори за дупките, които има, като навлече гнева не само на водещата Гала, ами и на останалите хора от екипа.

В едно от последните предавания на „На кафе“, излъчено на 01 ноември, Гала добросърдечно почерпи колегите си с бонбони, по повод Деня на на народните будители. Единствено Ева Веселинова не се съобрази, че не е приятно зрителите да чуват мляскане.

Гала побърза да спаси нелепата ситуация, като тактично помоли колегите си да изчакат да започне предстоящото видео и тогава да похапнат, но амбициозната репортерка от Сливен видимо не се смути и дори си позволи да каже неясни думи с пълна уста.