"Тази година станах на 50, но не го вярвам. Публиката ме омагьосва мен и прави чудеса заради това не изглеждам на толкова". Това споделя мега звездата Филип Киркоров пред камерата на бТВ.
"Васил Найденов, Маргарита Хранова - те първи ме поздравиха за рождения ден. Беше странно. Хора, които имах за приятели дори не ми се обадиха, а тези от които не очаквах ме поздравиха", откровеничи той.

"Не ме е страх, че един ден ще ми бъде празна залата. Като усетя, че публиката вече не се интересува от мен, ще се оттегля. Така е редно.", категоричен е Киркоров.

"Славата не ми тежи. Старая се просто да не давам повод на недоброжелателите си да се радват.", разказва звездата и подчертава, че не намира себе си за крал, като какъвто го определят.

"Старая се да бъда добър баща. Сцената много ми взе заради пътуванията, но семейството ми ме подкрепя. Мен баба ме гледаше. Тя ме разхождаше из България и ме запозна с Лили Иванова заради нея съм артист. Аз като дете исках да стана космонавт, футболист, за мен музиката беше хоби, не мислех, че може да е работа.", спомня си Киркоров.

За голямата си любов Алла Пугачова говори с носталгия, но и с обич. "Всичко има начало и край. Аз много уважавам Алла Пугачова. 10 прекрасни години имахме с нея. Сега тя има друго семейство. Животът си продължава, всичко продължава, но в едно друго измерение".