Димитър Павлов пропя. Колоритният тв водещ, когото познаваме най-вече от телевизионните му изяви, записа парче с Явор Русинов. През последните няколко години двамата са доста успешен тандем.

Песента им „I Feel Alright” е плод на усилен 3-годишен труд в колаборация с международно признати експерти в областта на съвременната медицина. Вече има и три титли от канадския „Екс Фактор“ и множество отзиви от японския и шведски пазари. Както признават авторите й – гаранция за качеството на продукцията са и множеството партньорства по времето на Прехода, както и отзивите от звукозаписни студия в САЩ, ЮАР, ОАЕ, Кувейт и други.

„I Feel Alright” е една композиция за човешкото в човека, утвърждаваща свободата на мисленето, духа и личността като такава. От Световната здравна организация обявиха, че след слушането на тази песен човек разбира каква е неговата роля в света, открива смисъла за себе си и животът му тръгва по различен начин.

Парчето е пускано в откриващите семинари на Панджахван Йога мастър клас, в лагер Пандахвути в Североизточен Пенджап и отзивите на всички курсисти са одухотворяващи. „I Feel Alright” е песен, вдъхновена от глобализацията на този свят, в който човек за човека е вълк. Тя търси доброто и невидимото за окото, но видимото за душата. Клипът на песента тепърва ще се случва под вещото ръководство на Антон Корбин, който в момента е на премиера в Кан.