Феновете нямаха време да се зарадват на момичето, което прекара една година в Бали, опитвайки се да се възстанови и промени живота си, когато отново се появи причина за безпокойство.Наскоро се появиха снимки в Инстаграм и истории за моделката, в които тя позира с торбички със забранени вещества на лицето си, пише Peopletalk. В поста си Кафелникова посочи, че прави „маска преди Седмицата на модата”. И маркирала снимката без стикер като „версия за най-добри приятели“. Но, изглежда, тя се объркала и публикувала всичко в публичното пространство.

Скоро провокативните снимки изчезнаха, а момичето публикува нови - на маса в кафене, отбелязвайки, че иска да живее невероятен, но личен живот. Всичко това предполага, че моделката отново може да се върне към зависимостта, от която се опитва да се отърве от дълго време.

В същото време самата Алеся заяви в скорошно интервю в предаването „Tender Editor“, че след завръщането си от Бали е разбрала и преосмислила много неща. Например, че тялото й е храм и трябва да се грижи за него. Моделката дори се помири с баща си след продължителен конфликт.
Кафелникова обаче имаше от какво да страда. Момичето призна, че все още има чувства към бившето си гадже рапъра  Pharaoh, с когото претърпя тежка раздяла.

Превод: БЛИЦ