Певицата Кайли Миноуг и британският актьор Джошуа Саси са заети с трескава подготовка на сватбата си В скорошно интервю 48-годишната певица разказа за плановете си и спомена сериала „Съседи“, след който започнала да се радва на изключителна популярност. Героинята й Шарлин в сценария също се омъжвала.
„Не мислих, че ще повторя дизайна на сватбената рокля на Шарлин, но сега той може да ми послужи за прекрасен повод за шеги.“ Певицата добавя, че обръща специално внимание на цветовете на тържеството по време на сватбената церемония и ще има много естествена зеленина, пише Elle.


Кадър от сериала "Съседи"

След сватбата тя ще носи фамилията на съпруга си: „Саси е характерна фамилия. Кайли Саси звучи прекрасно, а от Миноуг може да ви се завърже езикът. За годежа на певицата стана ясно още миналата година – тогава Кали призна, че с удоволствие носи годежен пръстен, подарен й от годеника й, а изборът му на украшение е бил безпогрешен. Двойката тогава обяви, че няма да узакони отношенията си, докато в Австралия не приемат закон, който да разрешава еднополовите бракове.

„Защо ние да сме по-важни от тях? Това не е справедливо“, обясниха решението си Миноуг и Саси.