Актьорът Киану Рийвс извърши добро дело и покори интернет, съобщава CNN.

Отбелязва се, че случката е станала миналата седмица в Слайдел, Луизиана. Киану се отправял към снимачната площадка, когато видял на пътя поставена табелка с надпис „Ти си невероятен“, направена от неговата фенка Stacy Hunt. Тя научила, че звездата ще се снима в третата част на филма „Бил и Тед” недалеч от къщата й и заедно с 16-годишния си син Итън решила да поздрави идола си.

Няколко часа по-късно до къщата на Хънт спряла кола, от която излезли няколко души, включително Рийвс. Той се приближил до нея и поискал разрешение да подпише плаката. След като Хънт се съгласила, актьорът написал на табелката: "Стейси, ти си невероятна!"След това актьорът разговаря малко с Хънт, след което направи няколко снимки с нея и нейните синове. Фенката по-късно е заявила, че Рийвс е добър човек с голямо сърце. "Поне така мисля след няколко минути общуване с него" - добавя тя.

Сценаристът на лентата "Бил и Тедд" Ед Соломон разказва накратко какво се е случило в своя профил в Twitter. В коментарите, потребителите се възхищават на актьора и се чудят дали той може да бъде още по-идеален.

Превод и редакция: БЛИЦ