Личният готвач на Риана разказва за кулинарните пристрастия на певицата
Риана консумира много протеинови продукти. Обича плодове и зеленчуци, ориз и макаронени изделия. „Прясната паста никога не й е бил любима и се налага да я смесвам с различни треви и билки, за да я направя вкусна за нея“, споделя Соломон.
Според думите на готвача кулинарните пристрастия на Риана са обусловени от мястото, където е родена. В родния й Барбадос храните се подправят доста. Деби Соломон често се консултира не с кого да е, а с майката на певицата, за да може да сготви по най-добрия начин ястията.
Риана не винаги може да се глези: бедрата и дупето й са генетично обременени да са по-едри, което налага звездата често да спазва диети и да тренира, както и да се придържа към определен режим на хранене.
Последвайте ни
0 Коментара: