Татяна Лолова е елегантна дори когато се разхожда из махалата. Живата легенда на Сатиричния театър не излиза от къщи без шармантна капела, а и тоалетите й са винаги на ниво. През лятото тя обикновено залага на дълги до глезените черни поли, а ако температурите са ниски, носи и шушляково яке. 

Миналата седмица в София беше възстудено и актрисата надяна и клин. Дебелият чорапогащник й беше нужен, за да предпази от настиване бъбреците й. С тези свои органи ветеранката на Сатирата бере грижи от десетилетия и много внимава да не задълбочи проблемите. Макар да е на 84 години, Лолова стъпва бързо и уверено по улиците. За стабилността й допринасят и удобните й спортни обувки. Чепиците са с напълно равна подметка, видяха очевидци, пише "Уикенд".

На път за банката, Татяна спря пред витрината на магазин за руски хранителни стоки на бул. „Шипченски проход“. Звездата се поколеба дали да не влезе, но в крайна сметка не прекрачи прага на бакалията. 

В салона трезора, на който е поверила спестяванията си, славната артистка демонстрира добро владеене на новите електронни технологии. Тя не се шашардиса пред апарата, раздаваш номера за клиентите, а с вещина започна да натиска копчетата и си извади нужната бележка.

След като изтегли пари от сметката си, Лолова бодро напусна банката и се отправи към един от кварталните супермаркети. Разстоянието от 700-800 метра тя преодоля за по-малко от 10 минути.В хранителния магазин Татяна напазарува тиквички, няколко вида млека и сирена.