Преди малко повече от година феновете на Графа пръскаха Арена Армеец по шевовете, а седмици след концерта споделяха снимки и видеа в социалните мрежи в очакване на следващите появи на Влади Ампов.  Още в края на миналата година от Монте Мюзик обявиха , че следващия конецeрт на Графа е на 27 ноември, но скоро след това пуснаха и втора дата в продажба  (28 ноември), заради големия интерес.
 
Близки до изпълнителя споделят, че големият успех и славата не са го накарали да се самозабрави, а напротив, веднага започнал да мисли върху новата си програма. Графа, Борислав Бояджиев, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Венци Трифонов, Александър Обретенов, Васил Крумов и LaTiDa започват работа по музикалната част. В концерта са включени актуалните му песни и най-големите му хитове. На сцената на НДК за първи път на живо ще бъде представен новия сингъл на Графа “Огън”.


Планът за визията на концертите се разработва от екипа му и включва нова мултимедийна сценография, голяма част от кострукциите за която са изработени в Италия.

Цените на билетите за концертите на Графа започват от 30 лв., а най-скъпите са по 50 лв. Най-малките деца влизат безплатно, а тези на възраст то 7 до14 години плащат на половина. От Монте споделят, че все още има билети в продажба в мрежата на ивентим.