Владо Николов излиза на дуел във „Фермата“. Тази вечер фермерът на седмицата Божидара Бакалова хвърли всички в шок като избра волейболиста за първи дуелист предстоящата неделя.

Мъжете във фермата са на тръни, защото Владо е сочен за най-добре подготвеният физически участник и е доста вероятно да надвие всеки съперник. До изпращането му на дуел се стигна, след като Божидара започна да отмъщава за излизането на приятеля си Мишо. Владо не криеше антипатията си към него, а Мишо не се осмели да го викне на дуел.

Бакалова обаче свърши тази работа, но пък обясни избора си миролюбиво. „Няма лицемерие. Пращам Владо на дуел, защото съм сигурна, че й той би предпочел така вместо да гледа как другият ратай – красивото цвете Елена, се бие, за да остане. Той би отишъл на битка като джентълмен и рицар“, оправда се Бакалова. За Владо обаче това се оказа хубава новина.

Николов обясни, че е чакал да отиде на дуел откакто е във „Фермата“, защото дошъл заради играта и е щастлив от избора й. „Този, който ще защитава името на Богинята на арената, благодари за оказаната чест“, влезе в рицарския филм на Бакалова волейболистът. Сред най-вероятните дуелисти, които ще се изправят срещу шампиона са ергенът от Козлец Яни и танцьорът Калоян. Решението кой излиза на арената в крайна сметка ще стане ясно утре. „Ще победя“, категоричен е обаче Николов.