Нина Добрев заби ново гадже, тръби "Дейли Мейл", цитиран от "Телеграф". Това е колегата й Глен Пауъл, известен от нашумелия филм "Скрити числа", където играе Джон Глен първият американски астронавт, който прави космическа обиколка на Земята.
Слуховете за връзката им започнаха, след като двамата публикуваха в Инстаграм снимка, на която пресъздават сцена от танца на Ема Стоун и Райън Гослинг от номинирания с 13 Оскара "Ла-Ла ленд". Всички приятели на Добрев и Глен ги харесвали много като двойка и им предричали чудесно бъдеще. Двамата открито демонстрирали горещи страсти по време на сватбата на приятелката на Нина през уикенда Джулиан Хю. Добрев била сред шаферките на тържеството в Айдахо, но не спирала да обгръща любимия си с внимание и да го целува във всеки удобен момент. 

Канадската актриса с български корени се наслаждава достатъчно на свободата си, след като се раздели през 2013 година с колегата си Йън Съмърхолдер, с когото играеха в "Дневниците на вампира". Поради липса на мъж Добрев се беше привързала много към домашните  си любимци.
 


Приятели на Глен издават, че той наистина много харесва Нина и тя е точно негов тип. Глен е човек, който е ориентиран към семейството и здравите връзки. А това се харесва изключително много на Нина - тя търси тъкмо такъв тип. Двамата са запознали фамилиите си, твърдят близки на Пауъл пред медиите зад океана. Той е на 28 години, висок, добре сложен и истински мъжкар, по когото девойките по света отдавна въздишат.