Напрежението в шоуто за имитации "Като две капки вода" продължава да се реже с нож.

Припомняме, че последните два лайфа бяха изпълнени с пъстри скандали между Фънки и Азис, като дори чалга иконата обвини рокаджията в расизъм.

Още в началото на днешното предаване водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро наляха масло в огъня като при представянето на Ковачев заявиха, че той скоро ще свири бас в бенда на Костинбродския славей.Гаф в "Капките"! Заложиха капан на Поли Генова и тя не успя да...

Но това не беше всичко. Първият участник Къци Вапцаров трябваше да се превъплъти в канадската рок бунтарка Аврил Лавин.Още по време на краткото интервю между Геро и Къци преди имитацията, Мистър Невада се заяде с Фънки, като попита дали е седнал правилно. Причината е, че в предния лайф Ковачев направи забележка на шоумена, че е седнал на стола в залата неприлично.

След изпълнението на Къци, членът на журито не му остана длъжен. "Краката ли са ти криви или така ми се струва", попита рокаджията.

"Не са ми криви, много са ми хубави крачетата, чичо Митко", отговори иронично Къци.

Фънки и Азис водят война от 13 години! В "Капките" се скараха, защото...

"За теб съм г-н Ковачев. Ти май си забравил в кое шоу участваш", сопна се Фънки.

"Не съм забравил, в шоуто "Открий дефекта"", продължи да се заяжда участникът, но Фънки го затапи, като му каза да не го прекъсва, докато говори. След това Ковачев обясни с няколко думи защо Къци изобщо не се е справил с образа, който трябваше да имитира.

Вапцаров завърши тази сплетня като отиде на стола, на който сядат участниците и попита водещите дали е седнал правилно и прилично.