44-годишната известна моделка Кейт Мос успя да шокира всички с външния си вид. Тя бе изловена от папараци на яхта в Сен Тропе, където е на почивка с 31-годишния й приятел милионерът Николай фон Бисмарк.

От някога красивата жена сега няма и помен, става ясно от снимките. Мост всячески се опитва от известно време да си възвърне бившата красота и заради нея изостави скандалния си начин на живот – отказва алкохол и дрога. Но тялото на 44-годишния бивш модел си спомня всичките й лоши навици. 

Русокосата моделка бе избрала доста неподходящ бански от две части, който подчертаваше всичките й недостатъци.

От фотосите ясно се вижда, че Мос не само е качила доста излишни килограми, ами е и с увиснала кожа и доста неприятен целулит. Гърдите, корема и дупето й определено са в шокиращ вид и нямат нищо общо с вида на моделка.

Кийт и милионерът Николай фон Бисмарк са заедно от няколко години, а през това време многократно се разделяха. Подобно на моделката и Николай страдаше в миналото от наркотични и алкохолни наркомании, но след лечение в клиника вече е чист.

Мос също се оказа от вредните си навици, но така и не изостави пушенето. Според близки до звездата тя е започва да практикува йога гимнастика и да спазва диета, за да възвърне предишния си блясък.

Превод и редакция: БЛИЦ