Испанската звезда Пенелопе Крус е най-новото попълнение в актьорския състав на режисирания от Кенет Брана римейк на „Убийство в Ориент Експрес“ по едноименния роман на Агата Кристи, съобщи Контактмюзик. Крус се присъединява към предварително обявените участници в продукцията Джуди Денч, Мишел Пфайфър, Дейзи Ридли, Джони Деп, Майкъл Пеня, Лесли Одъм младши, Том Бейтман, Луси Бойнтън, Дерек Джейкъби.
Римейкът на „Убийство в Ориент Експрес“ е третият филм, в който Крус ще работи заедно с Джони Деп. Пенелопе и Деп преди са си партнирали в „Дрога“ (2001) и „Карибски пирати: В непознати води“ (2011).

В края на октомври беше оповестено, че Джош Гад също се е присъединил към актьорския състав. Според Hollywood Reporter Гад ще се превъплъти в образа на Хектор Маккуин – любител на чашката и асистент и преводач на жертвата на убийството Рачет. В ролята на Рачет зрителите ще видят Джони Деп.

Джуди Денч, която редовно е участвала във филми и театрални проекти на британския актьор и режисьор Кенет Брана, ще се превъплъти в образа на руската принцеса Драгомироф. Самият Брана, освен че ще режисира и съпродуцира филма заедно с Ридли Скот и Саймън Кинбърг, ще изиграе прочутия детектив Еркюл Поаро, разследващ загадъчното убийство във влака „Ориент Експрес“.

С нетърпение очакваме лентата, която трябва да излезе на екран през ноември 2017 г.Източник: chronicle.bg