Хайди Клум определено знае как да предизвика интереса на почитателите си. Красивата 44-годишна телевизионна водеща и модел, публикува в социалната мрежа "Инстаграм" свое видео, на което позира без горнище.

Видеото е заснето по време на почивката на Хайди в Сен Бартелми.

Освен прекрасното място, Хайди демонстрира и перфектната си фигура, пише "Дейли Мейл", цитиран от vesti.bg.

Красивата Хайди, майка на 4 деца, е споделяла, че се храни предимно с чиста храна, но и тренира по няколко пъти всяка седмица.

Клум обича дългите и динамични разходки.

Тя споделя за сп. Glamour, че е почти невъзможно да посещава фитнес, затова търси други начини да поддържа тялото си. Когато избере да тича, Клум не прекалява - около 30 минути са достатъчни за нея. 

"Съветът ми към всички е: Тренирайте с приятелче. Имайте компания, но е важно да си поставите конкретна цел. Когато започнах да тичам си казах, че първо искам да постигна 1 км., а след това увеличих разстоянието", споделя Клум.

Освен всичко това, Клум кара колело, катери се по планини. Опитва се да научи децата си да бъдат също физически активни.

"Важно е да свикват от рано с движението. Правите определени правила, но най-добре е да давате личен пример", добавя звездата.

Супермоделът не за първи път публикува своя снимка без горнище. Миналата година тя отново сподели подобен кадър в "Инстаграм". Тогава Клум беше под водата.