Джеймс Крейг, известен с ролята си на Джеймс Бонд, се снима полугол за списание GQ и обясни защо са минали пет години между филма "Спектър" и новия филм "Бонд 25". Според 52-годишния актьор той нямал намерение да се появи отново в ролята на агента.

"Никога нямаше да го направя отново. Не бях сигурен, че тази работа наистина си заслужава да преживея всичко отново. Чувствах физически срив. Перспективата за друг филм беше нереалистична. И затова минаха пет години", каза актьорът, цитиран от Mail Online.

"Бонд 25“ ще бъде последният филм на Крейг като британски шпионин. Според него филмът ще бъде препратка към Доналд Тръмп.

"Опитахме се да гарантираме, че Тръмп не е в този филм, но, разбира се, той е там. Винаги е така - или Тръмп, или Brexit, или влиянието на Русия върху изборите", каза Крейг.

Той заяви също, че би искал да има „друго дете“ със съпругата си, актрисата Рейчъл Вайс.

Фотосесията за GQ очарова феновете.

„Боже, той изглежда страхотно“, пишат потребителите в социалните мрежи.

„Горещо тяло и пронизващи сини очи“, каза друг абонат.

Феновете също изразиха съжаление, че Крейг не обича да играе ролята на Бонд.

Премиерата на новия филм за приключенията на британския суперагент беше отложена от пролетта на 2020 г. до ноември заради избухване на коронавируса. Във Великобритания филмът ще излезе на 12 ноември, в Съединените щати на 25 ноември.

Превод: БЛИЦ