Световноизвестната бивша порнозвезда Джена Джеймисън, наричана още Кралицата на порното, има сериозни здравословни проблеми от миналата седмица, но вече се лекува. Това съобщи самата тя в Instagram.

Лекарите смятат, че страда от синдром на Гилен-Баре – автоимунно заболяване, което се характеризира с парези, вегетативни разстройства и нарушения в чувствителността, като в някои случаи може да доведе до парализа.

Джеймисън каза, че се надява да премине през това скоро и благодари на множеството хора, които са й изразили подкрепа и благопожелания.Според приятеля й Лиър Бътън, Джеймисън през уикенда е преминала медицински тестове, след като започнала силно да повръща. В болницата първоначално не й открили нищо и тя се прибрала у дома.

Състоянието й обаче се влошило и, по думите на Бътън, „мускулите на краката й бяха толкова слаби, че не можеше да отиде до тоалетната“. Той е трябвало да носи болната жена.

Сега Джеймисън е в болница в Хонолулу. Тя опроверга светкавично плъзналите слухове, че състоянието й се е влошило след ваксинация срещу коронавирус.

„Не съм получавала ваксината или каквато и да е ваксина – писа тя – Това НЕ Е реакция на ваксина. Благодаря за загрижеността.“

Джена Джеймисън е смятана от мнозина за най-бележитата актриса в порно жанра. Има много творчески награди и минава за най-преуспялата в бизнес отношение звезда от фирмите за възрастни. Тя отдавна не се снима, но продуцира и режисира филми. Бизнес империята й преди около година бе оценена на 30 милиона долара.
 Източник: bg-voice