Актрисата и моделка Амбър Роуз за пореден път провокира почитателите си. 36-годишната звезда показа, че си е направила татуировки на странно място.

Амбър има 2 деца - 6-годишен син Себастиан от рапъра Уиз Калифа и 4-месечен син Слаш от сегашния си приятел - Александър Едуардс.

Манекенката си е татуирала двете имена на децата си на челото си. Тя сподели снимки в социалната мрежа Instagram, за да покаже новите си татуси.

"Красотата не е във външния вид. Това, което е вътре в теб - това е истинското", написала е тя към един от кадрите.

Много нейни последователи реагираха остро и написаха негативни коментари за татуировките. Те смятат, че надписите са на неподходящо място и така звездата не изглежда добре.

Амбър Роуз обаче обясни, че не се интересува от мнението на околните и ще прави, каквото си науми."Хората, които ми казват, че съм прекалено красива, за да си правя татуировки на лицето - това са същите хора, които биха ми казали, че съм прекалено красива, дори реално да мислят че съм грозна, и биха ме излъгали, хаха. Или просто биха ми казали, че съм грозна, затова изводът е - правете каквото си искате в живота", написа тя.