36-годишната богата наследница Парис Хилтън се сгоди за Крис Зулка. Тя самата сподели кадри от романтичния момент – актьорът падна на колене и поиска ръката ѝ по време на почивката им в Аспен, Колорадо.

„Толкова съм развълнувана, че ще бъда с любовта на живота си. Никога не съм се чувствала толкова щастлива, сигурна и обичана. Той е идеален за мен по всякакъв начин и ми показа, че приказките наистина съществуват! Веднага казах „да“, заяви Парис.

Парис Хилтън се предаде, сгоди се за Крис Зулка

Хилтън се похвали, че годежният пръстен е великолепен и цялата треперела, докато Крис го поставял.

Двойката се запозна за пръв път на парти на Оскарите преди осем години, но отношенията им се задълбочиха преди две. През февруари миналата година Парис официализира връзката с пост в Instagram.

„Още от първата ни среща разбрах, че има нещо специално в него. Никога в живота си не съм срещала човек, който е толкова лоялен, отдаден и обичащ. Знаех още от самото начало, че искам да бъда с него завинаги“, категорична е Хилтън.

„Парис е най-красивата и невероятна жена. Чувствам се най-щастливия човек в света, ще се оженя за моето мечтано момиче. Невероятно е, че ще прекараме заедно остатъка от живота си“, заяви Зулка пред People.