Брад Пит и Анджелина Джоли идват за „Варна Мега рок“. Това твърдят в специално видеообръщение към феновете си от България двама от членовете на култовата група „Nightwish”.  

Вокалистката Флоор Янсен и мултиинструменталистът Трой Донъкли намесиха имената на Пит и Джоли с твърдението, че те ще присъстват на мегафестивала край морето това лято, пише в. Монитор.

Каква е уловката и защо се намесват имената на мегазвездите на световното кино става ясно, след като се вижда как двамата музиканти се забавляват, представяйки се с имената на актьорите и казват, че двамата ще са във Варна. Дали това е само закачка, или има и нещо, което никой, освен двамата не знае, ще стане ясно на 18 и 19 август.

Джоли смени Брад Пит с младо гадже! Ето кой е щастливецът

А дотогава останаха само 1000 еднодневни промоционални билета за най-големия рок фестивал на 2018 година, похвали се Кметъла Цонко Цонев, който е основният организатор на събитието. Ценните хартийки са на цена от 60 лв. за двата дни - 18 и 19 август. Периодът до 11 юни е единственият, в който може да се вземат билети само за един от дните на фестивала от платформите еventim.bg и е-ticketsmall.com.

„За първа година сме организатори на този фест на рока във Варна и се стараем да създадем нещо, което ще остане живо през годините. Затова ще обгрижим феновете с максимално внимание. „Nightwish” и Глен Хюз са сред най-големите имена в рок музиката. В същото време, стиловете са различни и това ще даде възможност да задоволим всички вкусове. И тъй като се очертава два доста различни стила в двата концертни дни - пуснахме еднодневни билети.

Готвим и доста изненади за феновете. Вече дадохме възможност да спечелят един мотор от известна марка, но това е само началото“, каза Цонко. Той предупреди, че цената ще се промени с наближаването на събитието. Двудневните билети от 60 лв., струват 90 лв. до 18 юли 2018 година, а от следващия ден цената им ще бъде 120 лв.

"Варна Мега Рок“ е събитие, което ще ни срещне с кралете на симфоничния метъл „Nightwish”, които ще са хедлайнери на новия рок фест, а другата мегазвезда е „Гласът на рока“ Глен Хюз - бивш вокалист на „Дийп Пърпъл“ и „Блек Сабат“. Той ще бъде на сцената с БТР и ще изпълнява само песни на „пурпурните“. Хюз ще бъде хедлайнер на 18, а „Nightwish” - на 19 август.

Първата вечер ще бъде украсена още от американската пауър и прогресив метал банда „Камелот“, а втората - от виолончелистите от „Апокалиптика“. От българските групи, които ще се представят на сцените във Варна са „Кикимора“, „Конкурент“, „Кросфайър“ и „Бендида“.