Крис Норт е верен на жена си вече Тара Уилсън. Той в реалният живот изобщо не е заобиколен от дълкокраки изкушения.

Азиатката и Тузаря от „Сексът и градът” се срещат в заведението, където е сервитьорка. И оттогава е неговата „сродна душа”.

Пиърс Броснан има двадесет годишен брак с не толкова красивата Кели Смит. На всичкото отгоре грозноватата му половинка е доста пухкава. Но това не пречи на екранния „Агент 007”, по когото въздишат жените по цял свят да е верен на жена си.

Любовната история на Арън Тейлър- Джонсън и Сам Тейлър-Джонсън е невероятна. Британският актьор е само на 26 години. Съпругата му не само е доста бозава, но и с цели 23 години по-стара. Това не му пречи да я гледа с обожание и да имат две деца.Двамата са семейство от пет години.

Не само Крис Норт има изумителна любовна история. Безспорен секс символ е и актьора Джош Холоуей. Холивудският красавец е женен за индонезийката Йесика. Двамата са семейство от четиринадесет години. Звездата от „Изгубени” е верен съпруг и баща на двете им деца.

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес е поредното доказателство, че любовта гледа със сърцето, а не с очите. Той, както и останалите му колеги могат да имат всяка една жена. Но те са верни и умеят да обичат. Хю Джакман и Крис Норт са от тези мъже, които ценят в жената други качества. А не да изглежда като супер модел, за да се фукат с нея.

Хю Джакмън е обвързан здраво с Дебора още от 1996 година. Тя е с цели 13 години по-възрастна от него. Но това не пречи семейството да е супер стабилно и да отглеждат двете си деца.

Пиърс Броснан има двадесет годишен брак с Кели Смит

Арън Тейлър- Джонсън и Сам Тейлър-Джонсън

Джош Холоуей и Йесика

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес